Vejhjælp i Europa

Når du får serviceret din Toyota hos os, tilbyder vi dig gratis vejhjælp i 48 europæiske lande - inklusive Danmark, naturligvis.
Toyota Vejhjælp i Europa
Toyota vejhjælp rykker ud døgnet rundt, når du har haft: et havari*, en ulykke, en punktering, et fladt batteri, hvis du er løbet tør eller har låst nøglerne inde eller har brug for fritrækning (kun i Danmark).

Kan vi ikke løse dit problem på stedet, bugserer vi bilen til et autoriseret Toyota-værksted – eller vi betaler et hotelværelse til dig og dine passagerer, hvis du vil vente på, at bilen bliver ordnet. I kan også vælge at køre videre i en tilsvarende bil. Vejhjælpen gælder for et år ad gangen og forlænges ved hvert serviceeftersyntil og med bilens 11. leveår.

Hjælp på stedet

Har du brug for vejhjælp, sørger Toyota Vejhjælp for den nødvendige reparation af bilen på stedet, hvis dette er praktisk muligt, og hvis reparationsomkostningerne er mindre end omkostningerne til bugsering. I visse lande gælder der særregler på motorveje og tunnel/broanlæg. Her kan man ved henvendelse blive bedt om at benytte nødtelefoner langs motorvej/broanlæg. Når køretøjet er udenfor motorvej/broanlæg, vil Toyota Vejhjælp overtage hjælpen. Fx franske motorveje og Øresundsbroen.

Gratis bugsering

Ved havari, der ikke kan udbedres på stedet, fragtes bilen med eller uden anhænger til nærmeste autoriserede Toyota-værksted. Derudover dækker Toyota Vejhjælp omkostninger op til DKK 630 til eventuel nødvendig opbevaring af bilen andre steder end på værkstedet.

Hjælp og rådgivning

Uanset om dit problem er en stjålet bil, et mistet kreditkort, sygdom, behov for juridisk hjælp eller almindelig rådgivning, er Toyota Vejhjælp parat til at hjælpe. Vi kan måske ikke dække omkostningerne, men vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning.

Afhentning af bilen

Hvis Toyota-værkstedet, der reparerer din bil, ligger mere end 50 km fra dit opholdssted, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp en togbillet en vej, for en person. Hvis togrejsen tager mere en 6 timer, kan du som alternativ vælge en flybillet.

Flyt på hotel

Hvis du foretrækker at vente på stedet, mens bilen repareres, bestiller og betaler Toyota Vejhjælp hotelværelser til dig og dine medpassagerer i op til 4 nætter til en pris af maks DKK 940 pr. person pr. døgn. Udgifter til mad, telefonsamtaler og lignende dækkes ikke.

Udlejningsbil til rådighed

Hvis du foretrækker en udlejningsbil, sørger Toyota Vejhjælp for en tilsvarende bil, mens bilen repareres, dog i maks. 3 arbejdsdage. Udlejningsbil forudsætter, at bilen er blevet bugseret. Hvis Toyota Vejhjælp ikke kan skaffe en tilsvarende udlejningsbil, eller lokale forhold gør det umuligt at skaffe en udlejningsbil, holdes Toyota Vejhjælp ikke ansvarlig.

Fortsæt din rejse

Toyota Vejhjælp bestiller og betaler togbilletter til fører og passagerer, så det er muligt enten at rejse hjem eller fortsætte til rejsemålet, forudsat dette ligger inden for dækningsområdet, og at det ikke bliver dyrere end hjemtransport. Hvis rejsen tager mere end 6 timer, tilbydes flybillet.

Vi sørger for reservedele

Hvis bilen ikke kan repareres af det lokale Toyota-værksted i udlandet pga. mangel på reservedele, sørger Toyota Vejhjælp for at skaffe og sende delene til det lokale værksted. Hvis udgiften til selve reservedelene ikke er dækket af producentens garanti på bilen, skal de betales af bilens ejer.

Chaufførservice

Hvis føreren under rejse i udlandet bliver syg, og ingen af passagererne kan køre, tilbyder Toyota Vejhjælp en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen. Bilejeren dækker selv alle øvrige omkostninger ud over erstatningschaufføren.

Hjemtransport af bilen

Såfremt det ikke er muligt at få bilen i køreklar og sikker stand, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til nærmeste Toyota-værksted i Danmark.Campingvogne og og trailere er ikke inkluderet i hjemtransport og faktureres separat.

Fritrækning

Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Toyota Vejhjælp dig fri, uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).