Skadecenter

Er din bil skadet? Vi stiller gerne en GRATIS LÅNEBIL til rådighed i hele reperationsperioden - uanset skade, bilmærke og forsikringsselskab. Vi laver skadesreparation på ALLE bilmærker og samarbejder med ALLE forsikringsselskaber.
skadesreparation på ALLE bilmærker og samarbejder med ALLE forsikringsselskaber, mfabiler fyn

Skadesreparationer er meget mere end at give din bil sit pæne ydre tilbage.

Karosseriet på moderne biler er blevet konstrueret for at give dig bedst mulig sikkerhed ved en kollision, f.eks. igennem støbabsorberende soner og sikkerhedsbjælker.

For at disse sikkerhedskonstruktioner også skal fungere efter en skade, må reparationen også udføres efter fabrikkens forskrifter og specifikationer for, at disse elektroniske komponenter og karosserifunktioner ikke bliver så skadet at de mister deres funktion.

Løbende kontrol

En tryghed for optimal skadesreparation er, at vores værksteder løbende bliver kontrolleret af Teknologisk Institut i form af reparations- og værktøjskontrol og vi giver garanti på udført arbejde, indtil din bils gennemtæringsgaranti udløber.

Dygtige fagfolk

På alle vores værksteder har vi udelukkende dygtige fagfolk, som regelmæssigt gennemgå kurser indenfor skadesbehandling, og som har top moderne udstyr til rådighed.

Originale reservedele

Vi benytter udelukkende originale dele ved reperation, som gør at den originale kvalitet bibeholdes.

På vores skadeværksteder kan vi tilbyde dig:

  • Gratis lånebil (bestil i god tid)
  • Hjæp til udfyldelse af skadesanmeldelse til forsikringsselskabet
  • Fototaksering
  • Uforpligtende vurdering af skaden
  • Nyvasket bil
Du kan altid kontakte os, for en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi ser frem til at hjælpe dig.