Leasing af bil til erhverv

Leasing af biler gør mange ting lidt lettere og er den perfekte løsning for en bred vifte af erhvervskunder – lige fra håndværkeren med en enkelt kassevogn til firmaet med behov for både varevogne og personbiler.
Erhvervsleasing af biler hos mfabiler.dk
Igennem Toyotas eget finansieringsselskab, Toyota Financial Services, tilbyder vi finansierings- og fleet management aftaler tilpasset din virksomhed. Vi rådgiver om finansieringsvalget – og sørger for alt det praktiske fra indkøb til vedligeholdelse og service.

Finansiering fra Toyota

Billån

Passer til en virksomhed der vil eje og finansiere deres biler. Giver mulighed for en fleksibel finansiering der er tilpasset virksomheden eget behov.

Toyota leasing

Et alternativ til finansiering der både er til offentlige og private virksomheder, ligegyldigt om virksomheden har brug for én bil eller en hel flåde.

Privatkørsel med kørselsfradrag

Som bruger af firmabil beskattes du af firmabilens anskaffelsessum også kaldet beskatningsgrundlaget. Til gengæld skal du ikke bekymre dig om drift og vedligeholdelse, herunder brændstofudgifter, reparationer, forsikring m.m. Faktorer som vægtes højt af mange. Din økonomiske konsekvens af at vælge firmabil kan du beregne her.

Se vores prisliste med attraktiv beskatning af firmabil.

 

Kontakt os for et tilbud til dig og din virksomhed - det er helt uforpligtende.