Det bliver i familien

Merethe Sylvest Filling har kørt Toyota i 40 år. Det begyndte med køretimer i en Toyota Carina A4 og fortsatte frem til i dag, hvor hun ikke har kørt andre bilmærker på grund af den gode service, fornuftige økonomi og problemfri kørsel.
Merete sammen med hendes datter og deres to biler: Toyota Aygo og en Toyota Auris Hybrid.
Det er langt fra alle bilkøbere, der holder sig til det samme bilmærke – og nok kun ganske få, der ligesom Merethe Sylvest Filling har kørt samme mærke i 40 år. I dag kører hun i sin syvende Toyota, mens datteren Rikke Sylvest Pedersen kører i sin tredje.
 
- Jeg har kørt Toyota siden jeg tog kørekort. Efter jeg fik kørekort, og min mor skulle have ny bil, overtog jeg hendes gamle Corolla med automatgear, fortæller Merethe Sylvest Filling og fortsætter:
 
- Så faktisk har både jeg, min mor, og min datter har kørt Toyota – det må ligge til familien.
 
Samme bil i 19 år
Gennem tiden har Merethe Sylvest Filling således præsteret at eje tre Toyota Corolla, en Toyota Carina, en Toyota IQ og en Toyota Yaris. Flere af hendes biler gennem tiden har kørt i mange år, før de er blevet skiftet ud: 
 
- Jeg havde en Toyota Corolla, som jeg kørte jeg i 19 år, før en af mine veninder overtog den og kørte fire år mere i den. Selvom den var gammel, startede den stadig hver dag. Og jeg har altid sat pris på at eje en bil, der kan holde til at blive kørt år efter år, fortæller Merethe Sylvest Filling.
 
Glad for hybrid
De senere år har hun – ligesom mange andre Toyota ejere – skiftet sin benzinbil ud med en hybrid. Hendes første hybrid var en Toyota Yaris Hybrid i den første årgang; og da den skulle skiftes ud, var hun ikke i tvivl om, at det skulle være en hybrid igen:
 
- Det var fantastisk at komme over i en hybrid. I dag vil jeg ikke køre andet. Min Toyota Auris Hybrid er dejlig lydløs at køre med, og så skåner den miljøet og kører langt på literen. Om sommeren kan jeg uden problemer få den til at køre over 20 kilometer på literen, fortæller Merethe Sylvest Filling.
 
- Jeg synes også, det er utroligt, hvor meget ny teknologi og nyt udstyr, Toyota har sat i deres nye biler; og samtidig er min nuværende bil lige så let at køre som alle de andre biler, jeg har haft.
 
God service er altafgørende
Ud over den gode økonomi og altid problemfri kørsel har en anden ting også været vigtig for Merethe Sylvest Filling og medvirket til hendes usædvanligt høje loyalitet over for Toyota:
 
- Jeg ved ikke meget om biler. Jeg ved, hvordan jeg skal køre den og fylde benzin på, men det er også det. Derfor er mit liv er hængt op på Toyotas gode service. Så det betyder meget for mig, at jeg altid kan få hjælp og kan regne med, at servicen er i top, fortæller hun og uddyber:
 
- Toyotas folk er nogle af hverdagens helte, plejer jeg at sige til dem, når jeg kommer med min bil til service i Faaborg – for de er altid parat til at hjælpe. På den måde hjælper de mig med at have en god og problemfri hverdag med min bil.