Auris og Auris Hybrid - designet til begejstring

Den nye Auris fanger øjet, og det dynamiske udtryk vidner om en køreoplevelse i særklasse. Når du sætter dig ind i den rummelige kabine, vil eksklusive materialer og stilsikkert design bygge forventningerne op. Det avancerede motorprogram omfatter benzin, turbobenzin og Toyotas banebrydende hybridteknologi. Auris gør forventninger til virkelighed.
Toyota Auris og Auris Hybrid hos mfabiler, autoriseret Toyota bil forhandler Fyn
Du kan vælge Auris med benzinmotor, eller med Toyotas banebrydende hybridteknologi, der sætter nye standarder for miljø, økonomi og køreoplevelse. Den nye 1.2 liters turbobenzinmotor kombinerer lavt forbrug med imponerende trækkraft allerede ved lave omdrejningstal.

Genopdag køreglæden i den nye Auris Hybrid. Navnlig i bytrafik vil du sætte pris på den næsten lydløse kørsel med imponerende acceleration ved alle hastigheder. Gearskift og kobling skal du ikke tænke på. Det klarer den automatiske CVT-gearkasse (Continuously Variable Transmission) med et uendeligt antal gearudvekslinger, så du blot skal nyde den silkebløde køreoplevelse. Glæd dig til at nyde turen.

Dynamisk og funktionelt design

Den nye Auris fanger øjet. Den markante kølergrill, de nye LED-forlygter, og et visuelt lavt tyngdepunkt bidrager til det sportslige udtryk. Både som hatckback og stationcar kombineres dynamisk design med gennemtænkt fl eksibilitet, så du kan indrette kabinen efter behov. Auris Touring Sports giver fx mulighed for bagagevolumen op til 1.658 liter.

Bag rattet vil du opleve en behagelig kombination af intuitiv betjening og stilsikkert design. Det avancerede Toyota Touch® multimediesystem med 7" skærm giver adgang til en verden af musik og information. Multimediesystemet er ydermere integreret med en ny 4,2" TFT-farveskærm til visning af fx navigationsinfo, tripdata og meldinger fra Toyota Safety Sense-systemet (afhængig af tilvalgt udstyr).

God plads til alt og alle

Du skal ikke køre ret længe i den nye Auris, før du føler dig hjemme i dens imødekommende kabine. Komfortable sæder og eksklusive materialer suppleres af en imponerende rummelighed, som fremhæves af lyset fra det store Toyota Skyview panoramaglastag (tilvalg). Hertil kommer et væld af
opbevaringsmuligheder som fx det dobbeltbundede bagagerum. Toyotas Easy Flat-system (Kun Auris Touring Sport) gør det muligt at nedfælde bagsæderne med et ryk i et enkelt håndtag. Og det gigantiske bagagerum i Auris Touring Sports har 2-delt bagagerumsdækken med to højdeindstillinger for nem adgang.

T1 & Hybrid H1

Basisudgaven af Auris har alt, hvad du behøver – plus lidt ekstra. Udstyrspakken omfatter blandt andet automatisk klimaanlæg, radio/cd med Bluetooth® og LED-kørelys.

T2 & Hybrid H2

T2/H2-niveauet giver designet og komforten et ekstra løft. Her får du krom-detaljer, der fremhæver designet, 3-eget læderat og Toyota Touch® 2-multimediesystem.

T2 Style & Hybrid H2 Style

Hvis du vil fremhæve det dynamiske design, er Style det rigtige valg. Her får du 17" alufælge, fartpilot og LED-forlygter.

T4 & Hybrid H4

Topmodellen kombinerer eksklusiv komfort med intelligent teknologi. T4/H4 supplerer med Smart Entry & Start System, 2-zonet klimaanlæg og parkeringsassistent.

Oplev selv Auris

Har du lyst til at høre mere om Auris og opleve den flotte rummelige bil på vejen, så kontakt mfabiler i Odense V, Odense M, Svendborg, Faaborg eller Nyborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.